New Business Dimensions
Solutii dinamice bancare

Portofoliul New Business Dimensions include produse și soluții, avand la baza platforma BIND, platforma software ce a fost lansata in anul 2010.

Citeste

Misiune

Misiunea noastra este sa oferim fiecarui utilizator puterea de a lua decizii bazate pe informatii relevante si precise obtinute in timp real. Echipa New Business Dimensions se concentreaza pe dezvoltarea de aplicatii software de raportare si implementarea de solutii inovatoare de analiza si raportare manageriala ce aduc valoarea adaugata clientilor sai si care se bazeaza pe urmatoarele trei principii:


Excelenta: De la idee la inovare, noi dezvoltam solutii inovatoare si dam viata conceptelor si ideilor de analaiza a afaceri. Dezvoltam solutii software care aduc suport decizional utilizatorilor in activitatea zilnica ;

Dezvoltare: Ne-am dedicat activitatii in domeniul consacrat: IT si financiar-bancar. Fiecare dintre noi suntem motivati sa fim mai buni pentru a fi priviti ca un etalon in domeniu; Formarea continua este una din preocuparile noastre, acest lucru oferindu-ne posibilitatea de a ne adapta si a tine pasul cu evolutia tehnologica oferind si livrand astfel clientilor nostri produse de ultima generatie.

Lucrul in echipa: construim relatii productive cu toti membrii echipei interne pentru a avea relatii bune pe termen lung cu clientii nostri. Experienta noastra ca si echipa omogena a fost transformata in forta productiva si valoare adaugata prin impartasirea cunostintelor, atat cu clientii cat si pe plan intern.

in Contact cu noi

Ai nevoie de mai multe informatii? Luați legatura cu reprezentantul nostru de vanzari.

Contact