New Business Dimensions
Solutii dinamice bancare

Portofoliul New Business Dimensions include produse și soluții, avand la baza platforma BIND, platforma software ce a fost lansata in anul 2010.

Citeste

Istoric New Business Dimensions

New Business Dimensions s-a format in anul 2010 fiind constituita dintr-o echipa de profesionisti care au lucrat impreuna timp de peste 10 ani in proiecte software destinate pietei financiar-bancare din estul Europei indeosebi in implementari de proiecte core banking si proiecte de data warehouse.
Beneficiile experientei acumulate in cadrul numeroaselor proiecte (17 banci ca si clienti si peste 100 de proiecte in sectorul bancar) sunt oferite cu productivitatea si intensitatea unei echipe omogene dedicata calitatii muncii si concentrata pe necesitatiile clientului.2010 – lansarea platformei BIND ce include toate rapoartele cerute de BNR ;

2011 – primul proiect de dezvoltare si support DWH. Se pun bazele dezvoltarii si altor module specifice pentru raportare.

2012 – New Frontier Group investeste si preia o parte din NBD accelerandui dezvoltarea regionala cat si impunerea unui model de organizare interna orientata client ;

2013 – NBD isi sporeste numarul de implementari ; NBD primeste certificarea Oracle Gold Partner ;

2014 – BIND devine cel mai popular instrument IT de Business Intelligence pentru pregatirea si transmiterea raportarilor catre autoritati (Banca Nationala a Romaniei, Ministerul de Finante,etc.) in randul bancilor si institutiilor financiare din Romania cu un numar de 15 clienti si peste 50 de proiecte. Se dezvolta noi module in cadrul platformei BIND, numarul modulelor depasind 10.

Incepe colaborarea cu Microsoft pentru dezvoltarea platformei BIND si in tehnologia Microsoft

2015 –Plaforma trece la o versiune majora si devine : Oracle Database Ready, Oracle Linux Ready, Oracle WebLogic Ready, Oracle VM Ready, Oracle Exadata Ready, Oracle Exalogic Ready, Oracle SuperCluster Ready, Oracle Exalytics Ready, ODA Ready, BDA Ready, OVCA Ready. Este lansata versiunea de platforma BIND pe tehnologie Microsoft

2016 -Utilizarea platformei aduna 17 clienti precum si utilizarea in productie a primei implementari folosind tehnologie Microsoft.

in Contact cu noi

Ai nevoie de mai multe informatii? Luați legatura cu reprezentantul nostru de vanzari.

Contact